Estrihi

Estrihi, ki ne spodnesejo tal pod nogami

Ob menjavi tal v domu je treba najprej poskrbeti za to, da so estrihi položeni, kot je treba. Najbolje je, da to nalogo zaupate strokovnjaku, kot je podjetje Hotenjka. Z estrihi imajo že dve desetletji in pol izkušenj, zato jih položijo brezhibno. Vsi, ki želijo, da delo opravi mojster, lahko stopi v stik s podjetjem. To pošlje svojega izkušenega delavca k vam, da si ogleda prostore in pod. Ni pomembno, ali gre za novogradnjo ali sanacijo, estrihi bodo v rokah izkušenega človeka najboljša podlaga za izbrano talno oblogo. Odlične storitve ohranjajo zaposleni z rednimi in pogostimi usposabljanji. Le tako lahko ostanejo v koraku z naprednimi metodami in pripomočki.

Estrihi vgrajeni s pomočjo stroja

Pri delu bo delavec z dolgoletnimi izkušnjami uporabljal poseben stroj, ki pripomore k temu, da so estrihi enakomerno porazdeljeni. Ugledna Hotenjka strokovnost in odličnost zagotavlja tudi z najboljšimi strojnimi tlaki, ki sproti meša zmes. Zmes, iz katere se pripravijo estrihi, mora biti pravilno pripravljena. Dober gradbenik bo vedel, kakšna mora biti mešanica. Za enakomerno porazdeljenost bo poskrbelo izkušeno oko v sodelovanju s črpalko, ki zmes potiska po ceveh. S takšno metodo je porazdelitev preprostejša. Preden pa se loti glavnega dela, mora znati pripraviti pod. Če je priprava slaba, obstaja nevarnost, da estrihi spokajo. Slabo vgrajevanje povzroči nabiranje vlage pod njimi, kar čez čas vodi do uničenja.

Estrihi pod nadzorom večletnih izkušenj

Zakaj ne bi že takoj za storitev najeli izkušenih rok, ki zagotovijo kakovost? Pri podjetju so zaposleni pozorni na želje stranke. Trudijo se delovati v skladu z njenimi željami. Svojemu delu so predani, zato bodo svetovali dobro in iskreno. Za zaupanje in plačilo boste dobili najboljše in nikoli ne boste obžalovali svoje izbire. Z rednimi delavnicami vsi ostrijo svoje veščine, ki jih s pridom uporabijo za vas. Uporaba najnovejše in s tem napredne opreme zagotavlja, da so estrihi vgrajeni hitreje in tudi ceneje. Ker se gospodarska enota ukvarja tudi s polaganjem parketa in laminata, se dobro zavedajo, kako pomembni so estrihi.